tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kirii, kirii!

Viime viikko oli aikamoinen! Ja tästä taitaa tulla samanlainen... Kouluhommien parissa on vietetty 12h/päivä, siirrelty videoklippejä aikajanalla, leikelty, kyhätty alkutekstejä, äänitetty radiokuunnelmaa. Vielä on edessä hienosäätöä filmin suhteen, kuunnelman editointia ja miksausta, graafista logo- sun muuta hommaa Illustratorilla ja Photoshopilla, sekä pari raporttia näiden projektien kulusta. Mutta kyllä tämä tästä puristetaan! Huolimatta siitä, että teknologia on inhaa ja toisinaan ohjelmien kanssa ei tahdo tulla toimeen sitten millään. Mutta yksi kerrallaan haltuun! Final Cut Pron perusteet alkaa olla takataskussa nyt, kun filmi on melkeinpä dvd:lle polttoa vaille valmis. Tällä hetkellä hampaidenkiristystä aiheuttaa ProTools, mutta eiköhän sekin selkiydy kun hetken hakkaa päätään seinään.

Pitkien päivien ja stressin vastapainoksi on täytynyt opetella taas nukkumaan säännölliset yöunet. Olenkin priorisoinut tässä projekteja kasatessani yöunet kaiken muun edelle. Näillä koulupäivillä se tarkoittaa tosin usein sitä, että kotiin iltayhdeksältä päästyäni, painelen aika lailla suoraa petiin. Mutta se kannattaa. Kohta on hommat hoidettu, työt palautettu ja sitten voi taas vähän höllätä. Ilman unta en vain pysty toimimaan, saatika tuijottamaan tietokoneen ruutua tarvittavia tuntimääriä.

Ja toisinaan sitä kyllä ehtii käydä ulkoilemassakin, kun sää sattuu suosimaan ja sisäilma jo pyörryttää. Viime lauantaina, kampuksen sulkeuduttua iltapäivällä, keväinen aurinko helli niin, että kyllä kelpasi polkea tuolla peltojen välissä hymy naamalla!
Peltoa, vuoria ja merta. Ja vieno lehmän..öh..tuoksu nenässä.
Paikallisittain tyypillistä, vehreää kivimuuria.
Merelle päästessä on syytä pitää katse tiessä, ettei mene parkkeeraus pitkäksi!
Vaihto alkaa olla jo loppusuoralla. Muutaman viikon päästä olen jo Suomessa! Nyt jos on mielessä jotain, mistä tahtoisit vielä lukea, niin kannattaa huudella tuonne kommentteihin. Vielä ehtii väsätä toivepostauksia tässä koulupuristuksen ohella.

3 kommenttia:

  1. Ihania nuo vihreet nummet. Ihan kun Irlannissa :D

    Minusta olis vielä kiva nähdä kuvia campuksesta/koulusta ja asuntolasta tai vaikka lähikaupasta.
    -Äippä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain koulunesittelybloggausta on valmisteilla. Siitä betonikuutiosta on vaan vaikea saada irti mitään mielenkiintoista. Mut kehitellään, kehitellään! :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista